Dr.Hauschka Karácsonyi Csomagjai 2013

 

Christmas Set without Background DE_Press2

A Dr. Hauschka ajándékcsomagok nemes eleganciájukkal a kedves  figyelmességet
szimbolizálják, amely a természet gondoskodó erejével hat. Egy ajándék,  amellyel
kifejezhetjük mindazt a szépet és jót, amit érzünk. Ünnepélyességet tükröző  csomagok, amit
szívesen adunk és kapunk is.
Az igaz fények teljessége a természet által.

Háromféle összeállítás közül választhatunk :

 

Varázslatos mandula ajándékcsomag

Mindennapi gondoskodó érintés, hogy melegségben érezzük magunkat. Az ajándékcsomagban rejlő illat gyengéden körbeölel, és támogatóan hat a kiegyensúlyozottság érzetének elérésében.

A Mandula testápoló balzsam varázslatos illatfelhőbe burkol, miközben intenzíven ápol, megnyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, puha és selymes érzetet biztosít.

A Mandula tusfürdő finoman tisztítja, egyben ápolja a bőrt, és édeskés illattal ajándékoz meg.

Tartalma:

Mandula testápoló balzsam (Körperbalsam Mandel) 145 ml

Mandula tusfürdő (Mandel Duschbalsam) 10 ml

Ára:

6800.- Ft

 

Rózsás álom ajándékcsomag

A rózsa ellenálló, mégis érzékeny növény, töviseket növeszt, de egyben bársonyos virágszirmokban pompázik. Egyszerre gyengéd, érzékekre ható és fenséges – ez az összetettség érvényesül az ajándékcsomagban is.
A Rózsa tusfürdő a mindennapi harmónia és kiegyensúlyozottság elérésében segít. A rózsa megnyilatkoztatja a természet tökéletességét, mely a tusfürdő által is tapasztalható.
Rózsavíz, éterikus rózsa olaj és rózsaszirom kivonat által mutatkozik meg a rózsa sokoldalúsága a fürdő esszenciában. Harmonizáló hatása által a teljes emberre hat, és egyben az éberséget segíti elő. Mandula és jojoba olaj gondoskodik arról, hogy puha és selymes legyen a bőr egy kellemes rózsa fürdő után.
A Rózsa szappan exkluzív kiegészítője a csomagnak, amely selymes rózsahabbal ajándékoz meg.

Tartalma:

Rózsa tusfürdő (Rosen Duschbalsam) 200 ml  ;    Rózsaszirom ápoló olaj (Pflegeöl Rosenblüten) 30 ml   ;   Rózsa fürdő esszencia (Rosen bad) 30 ml  ;      Rózsa szappan (Rosen Seife) 40 g

Ára:
13.900.-Ft

Természetes érintés ajándékcsomag

Az apró gesztusok szépsége teszi teljessé a mindennapokat, ahogy a kezek ápoltságának egészét is a részletek adják ki. Figyelmes gondoskodás a természet erejének segítségével.

Ez az ajándékcsomag a kéz- és körömápolás tökéletes kombinációját adja.

A Kézkrém finom védelmet biztosít, vitalizálja a bőrt és serkenti életfolyamatait. Gyorsan beszívódik, és selymes érzetet kölcsönöz. Igény szerint, naponta akár többször is alkalmazható.

A Körömápoló stift használatával biztosíthatjuk a körmök egészséges ápoltságát. A töredező vagy túl lágy körmök, illetve a gyulladt, érzékeny körömágy számára elengedhetetlen segítséget nyújthat. Használata: reggel és este, lehetőleg meleg vizes kézmosás után bekenjük a stifttel a körmöt és a körömágyat, majd enyhén bemasszírozzuk.

Tartalma:

Kézkrém (Handcreme) 30 ml

Körömápoló stift (Neem Nagelölstift) 4 ml

Ára:

7500.-Ft