Dr. Hauschka kozmetikai kezelési mód

A Dr.Hauschka kezelések célja rendezni, harmonizálni, támogatni, egyensúlyba hozni a bőrt. Nem a tüneteket kezeli, hanem a funkciókat normalizálja. Segítségével egyre kevesebbre lesz szükség, hogy a bőr jól érezze magát. Támogatja, hogy a bőr a belső és külső igénybevételeknek ellen tudjon állni.

Mindig a teljes egész áll a középpontban. Egységként, hollisztikus módon tekintünk a bőrre. Az egész testet kezeljük, a szervezet öngyógyító erőit aktivizáljuk.  A kezelés lépései, és a felhasznált anyagok, illatok egymásra épülve érik el ezt a hatást. Minden egyes Dr.Hauschka termék gyógynövénykivonatok gondosan összeállított kompozícióját tartalmazza.

A könnyűség mindent átható érzete: a nyirokstimuláció.

.     A nyirokstimuláció a Dr. Hauschka kezelés szíve, amely az egész testben felfrissíti a folyadékáramlást.

A leheletvékony nyirokhajszálerek rendkivül fontosak az anyagcseretermékek és a felesleges szövetközti folyadék elszállításában. Ha ezeket az ereket finom simításokkal és ecsettel történő érintésekkel stimuláljuk, ellazulnak és a bennük lévő folyadék újra szabadon áramlik, oxigén és tápanyagok jutnak a sejtekbe, és a szövet megtisztul a salakanyagoktól. Mindez serkenti a bőr és az egész szervezet öntisztító folyamatait, Önt pedig áthatja az energikusság és a könnyűség érzése.

Minden Dr.Hauschka kezelésben alapvető elemek az illatos borogatások, melyek hatására mélyen, szabadon lélegezhet és tökéletesen felkészülve fogadhatja a kezelés következő lépéseit.