Oldjuk a stresszt fürdőeszenciákkal és testápoló olajakkal!

relax-bath-candles-230x143

Napjainkban a mindennapos rohanás, az állandó stressz, az időhiány lassan olyannyira  természetessé válik, mint az, hogy lélegzünk.
Főleg az európai kultúrkörre, illetve annak egyes területeire jellemző az élethosszig tartó munka,  takarékoskodás és aggódás, aminek következtében nem jut idő a munka gyümölcsének  élvezetére. Növekszik a válások száma, csökken a házasságoké, a statisztikák alapján egyre több  az egyszemélyes háztartás hazánkban: mindez intő jel, ami arra figyelmeztet, hogy ideje lassítani.
Ideje annak, hogy több időt szánjunk magunkra, odafigyeljünk testünk jelzéseire. A stressz, a folyamatos feszültség hatással lehet a bőrünkre is. Fontos, hogy ezen hatásokat megelőzzük, kiküszöböljük. A bőr kiszáradása, vagy éppen túlzott zsírosodása hátterében egyaránt állhat a fokozott stressz, ami hosszútávon akár a bőr megereszkedéséhez vezethet.
A Dr. Hauschka kozmetikai készítmények receptjeinek összeállítói az emberiség több évezredes tapasztalatát ötvözték a modern technológiával. A testápoló készítmények, illetve a különböző fürdőolajok nem csupán összetevő szinten, de illatanyagaikban is számos „gyógyító” növényt tartalmaznak.
A különböző termékek hatása nem betegségek kezelésében jelentkezik. Céljuk a mindennapok feszültségének feloldása, a stressz megszüntetése, az izmok ellazítása, miközben táplálják, hidratálják és revitalizálják a bőrt. Ezt egyrészt a hatóanyagok bőrön át történő felszívódása, másrészt a jótékony, nyugtató, lazító hatású illatanyagok belégzése által érik el.
Teljes kikapcsolódás, egy nagy kád forró víz, néhány csepp levendulaolajjal. Aki érezte már a levendula illatát tudja, hogy a mindent belengő levendulaillat olyan, akár egy burok: felmelegít, ellazít, könnyű és gondtalan nyári estékre emlékeztet. Oldja a stresszt, ellazítja az izmokat és zavartalan, nyugodt éjszakát biztosít.
A megfelelő illatanyagokkal és összetevőkből összeállított Dr. Hauschka testápoló olajok is kiválóan alkalmasak a stressz oldására, ráadásul a legtöbb készítmény masszázsolajként is alkalmazható, így az esti lazítás akár igazi közös program is lehet 😉
Citrom-citromfű, Tőzeg-levendula, Mandula és Rózsa  fürdő esszenciák – öt különféle UJ Dr.Hauschka fürdő áll rendelkezésünkre, hogy az éppen szükséges hatást elérjük:
megnyugtatót, frissítőt, ébresztőt vagy éppen feszültségektől megszabadítót.

A 100 ml fürdőkoncentrátum ára 3500Ft

Bath 2013 -Set without Sage Bath- USA; Bäder 2013 -Gruppenbild

Limitált számban még kapható  fürdő próbaszett, mely mind a négy új Dr. Hauschka fürdő esszencia 10 ml-es kiszerelését tartalmazza

4*10 ml  2000 Ft