Szőrtelenités

6215   Többféle gyantával dolgozunk. Kérheted a klasszikus fenyőgyantás gyantázási módszert,  illetve kipróbálhatod  a cukorpasztás vagy karamellgyantás technikát.

   A gyantázás – mint a legtöbb szőrtelenítési módszer – nem jelenti a szőr végleges eltávolítását. A kezelés rendszeresen megismétlendő.  Jelentősen növelheted a kezelések közti időt, ha  figyelembe veszed a hold állását. Telihold után, fogyó holdkor végzett gyantázás után jóval  hosszabb ideig marad sima , szőrtelen a bőr.

A klasszikus gyanta alapja a fenyőfa  által termelt ragacsos váladék, ehhez a gyantához kerültek különböző adalék anyagok, mint pl. viaszok, méhviaszok. 1-2 mm hosszúságú szőr eltávolítására is alkalmas, egyszerűen kiemeli a szőrszálakat a tüszőből beletörés veszélye nélkül. Használatakor mindig szőrnövéssel megegyező irányban kenjük fel, és ellentétes irányban húzzuk le. Viszonylag nagy felület kezelhető vele egyszerre. Ez az eljárás a nem kívánt szőr mellett az elhalt hámsejteket is eltávolítja a bőr felszínéről. Ezzel a szőrtüszők kivezetési nyílásának eltömődése megakadályozódik.  Mind a görgőfejes (patronos), mind a keverős (spatulás), gyanták tartalmaznak manapság plusz hatóanyagokat  pl. titándioxidot (erős szőrzetre alkalmazható, bőrnyugtató hatóanyag) Személy szerint én a spatulás gyantázást szoktam vendégeimnek ajánlani, a hónaljon, a szemöldökön, a bikini vonalnál és az intim részeken is.  Ezzel a módszerrel szebben lehet formázni a vonalakat,és kisebb a lágy részeken a bevérzés lehetősége.

A cukorpaszta nevéből következtethetően cukorból készül. Már az ókorban mézemulziós pasztával, majd cukorpasztával végezték a szőrtelenítést, amit cukor, méz, citromlé megadott arányú főzete adja. Ezeket szőrnövéssel ellentétes irányban kenjük fel, és szőrnövéssel megegyező irányban tépjük le. Víz bázisúak, tehát vízzel könnyen eltávolíthatók a bőrfelületről, kelméből. Ha kedved támad otthon gyantázni, blog oldalunkról elleshetitek ennek a technikának a házi receptjét is. A speciális hozzávalókat, mint gyantamelegítő , spatulák, textil tépőcsíkok, rózsavíz, már nálunk is beszerezheted.

A kezelések árai:

 Fenyőgyantával 

 

Lábszár                             4000.-

Végig láb                           7500.-

Bikinivonal                       2500.-

Fazon                                 2500-4000

Teljes Intim gyanta         5500.-

Hónalj                                2500.-

Kar könyékig                     3500.-

Kar vállig                            4500.-

Bajusz                                    1500.-

Áll                                           2000.-

Szemöldök                            2000.-

Kedvezményes csomagok:

Végig láb+hónalj+fazon együtt      10.000.-

Végig láb+hónalj+intim fazon együtt    12.000.-

Végig láb+hónalj            8.000.-

Szemöldökszedés, festéssel együtt    2.500.-

 

 

Cukorgyantával  

Kedvezményes csomagok:

Végig láb+hónalj+fazon együtt   11.000

Végig láb+hónalj+intim fazon együtt  13.000.-

Lábszár                              4500.-

Végig láb                           8000.-

Bikinivonal                       3000.-

Fazon                                 4000.-

Intim fazon(brazil)          6500.-

Hónalj                                3000.-

Kar könyékig                     4000.-

Kar vállig                            6500.-