Igéző szemek

smiling-woman-beautiful-glow-post

 Az embernek két fajta szépsége van, belső és külső szépsége. A szem az egyik legmeghatározóbb kapocs e kettő között. Kifejeződik rajta belső állapotunk, hangulatunk. A szem tulajdonképpen egy saját kis világ.

Az alább felsorolt kozmetikai módszerek a szempilláknak és a szemöldököknek a kihangsúlyozásával erősítik a szem, a tekintet szépségét, erejét.

 

Másolat - 3D

Tartós szempillafestés       2500.- Ft

Gyors és egyszerű megoldás  mindenkinek aki szeretné kiemelni, hangsúlyozni szempilláit . Érzékeny szeműeknek is!  Ha még nem próbáltad, 24 órával a kezelés előtt allergiatesztet végzünk

 

Szemöldökfestés    1500.- Ft

A megfelelő szint hajtőszínedhez célszerű választanunk a természetes hatás érdekében. Az adott formát követve és finoman alakitva.

Szemöldökszedés   1500.- Ft

Kérheted gyantával vagy csipesszel is a szemöldököd formázását. Segítek helyrehozni az elrontott, túlszedett állapotokat is.

Szempilla és szemöldökszedés szemöldökigazítással együtt  5000.-

 

3D tartós szempillahosszabítás                         Másolat - 3D 2

Vízálló , szálas szempillahosszítás , különböző választható méretekben a saját szempillaszálaidhoz igazítva. A megfelelő méretű pillák választásával különlegesen természetes hatás érhető el. A precíz, gyors felhelyezés után látványos a különbség.  Emellett szinte súlytalanok, így viselőjüknek rendkívül kényelmes, észrevehetetlen. 3-4 hetente érdemes újra feltölteni.

Új szett   kb.60 perc       15000.- Ft

Töltés     kb.50 perc       12000.- Ft 

Oldás      kb.10 perc        1500.- Ft