Csipkebogyóval a C-vitaminon túl….

csipkegogyo 3A csipkebogyó alkalmazható szív-és érrendszeri betegségek, keringési zavarok   gyógyítására, ami a magas magnéziumtartalmának köszönhető. Emellett jelentős idegnyugtató hatással bír, csökkenti a vérnyomást és  alkalmazható vese- és hólyagbántalmakra. Serkenti a  gyomornedvek működését, használhatjuk bélhurut és hörghurut orvoslására,  illetve kiváló vizelethajtó és emésztést javító hatása is ismeretes.
A benne lévő  C-vitamin pedig növeli a betegségekkel szembeni ellenálló-képességünket. A csipkebogyó tea elkészítése eltér a hagyományostól. A szárított termést be kell áztatni egy éjszakára szobahőmérsékletű vízbe,szűrjük le a kívánt mennyiséget, és csak melegítsük, forrázni nem szabad. Ízesíteni ízlés szerint, és már fogyasztható is. Egészségünkre!

12 thoughts on “Csipkebogyóval a C-vitaminon túl….”

Hozzászólás a(z) TRАNSАСТIОN 1.00387 ВТС. Confirm >>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbw81maVclDD9lNxWEruyHTw0byDm1EnjUNamL8f9pg20sN3undfL8EEgR-1oxldxzw7PA/exec?hs=0a5712dcd0ab4d08920b9f3db2308d91& bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.